Мужской ремень 735982

Артикул: |Remen|A82369
Минимальный заказ 1
У наявності
508.67 грн.
ВАШ КОМЕНТАР:

Категорії: Ремни мужские

Огляд

Материал: клеёная кожа

Размеры: Длина: 105-120 см Ширина: 4 см 

Цвет как на фото

Страна - производитель: Украина 

Внимание! Минимальный заказ из категории "Ремни" - 5ед. (можно разных моделей). Текстура и пряжка ремня могут иметь минимальные отличия от фото. 

ВСЕ РЕМНИ МАГАЗИНА «СЕДЬМАЯ БАЗА»

 

 

 

Причины купить в Интернет-магазине 7baza.com.ua :

Низкие цены
Вся продукция поступает к нам от прямых поставщиков, поэтому мы предлагаем оптимальную стоимость всех товаров. 

Прямые поставки из Китая, Турции и Украины
Мы работаем только с прямыми поставщиками.

Большой ассортимент товаров 
Несмотря на то, что мы очень скрупулезно отбираем для Вас качественный товар, нам удалось собрать в нашем интернет-магазине большое количество товара на любой вкус! Если Вы не смогли найти то, что искали, напишите нам, и мы постараемся Вам помочь. 

Профессиональная консультация, ежедневно и без выходных
Семь дней в неделю наши консультанты готовы ответить на любые Ваши вопросы, которые Вы можете задать по телефонам:

+380 (63) 454-64-85 (Life, VIBER)+380 (97) 594-57-03 (Kyivstar)+380 (66) 185-37-52 (Vodafone MTS) Мария

+380 (93) 597-49-24 (Life, VIBER) - Петр

Написать нам

Экспресс доставка по всей Украине 
Доставка по всей Украине перевозчиками: Новая ПочтаУкрпочтаИн-ТаймDelivery, а также возможен самовывоз.

Различные способы оплаты заказа 

  • Безналичный расчет 
  • Наложенный платеж 
  • Наличными (при самовывозе)
  • Предоплата на карту ПриватБанка

Надежный интернет-магазин 
Более 5000 довольных клиентов.

Интернет-магазин 7baza ? это место, где Вам всегда рады! Желаем Вам удачных и приятных покупок!

 
Характеристики
Минимальный заказ 1
Доставка и оплата
Способи доставки

Нова пошта

за частковою або 100% передоплатою.

Укрпошта

за 100% передоплатою.

Безкоштовна доставка при замовленні від 10000 грн., за умови 100% передоплати. *Не поширюється на великогабаритні товари, сумки, рюкзаки та торговельне обладнання.
Повернення та обмін
ОБМІН товару можливий лише у разі фабричного браку, на ідентичну модель! На жаль, не завжди модель може підійти. Тому лише ВАМ вирішувати замовляти чи ні. Якщо ви купуєте копію, то не варто очікувати на якість брендового оригіналу. ОПТОВИ ЦІНИ НАЙНИЖЧІ НА РИНКУ!!! Будь ласка, зверніть увагу!!! Що постачальник використовує всі можливі способи для демонстрації товару на сайті в найбільш вигідному світлі-використовується спеціальне освітлення для зйомки фотографій, речі згладжені та красиво драпіровані, хутряні вироби розчесані. Тому вже отриманий товар може дещо відрізнятися, наприклад, за яскравістю кольору (бути більшою чи меншою мірою яскравим, ніж на фотографії), фактурі (різні тканини одного і того ж кольору виглядають по-різному). Обов'язково враховуйте ці особливості при замовленні товарів, так як це не реальний магазин повернення немає! При оформленні замовлення Ви даєте свою згоду на умови співпраці! Покупка по інтернету це завжди ризик, пам'ятайте про це! На жаль, не завжди модель може підійти. Тому, будь ласка: тільки Вам вирішувати-замовляти чи ні. Не треба звинувачувати нас у тому, що Вам не підійшов розмір. Це тільки ваш усвідомлений вибір і беріть на себе відповідальність за своє рішення. Якщо сумніваєтеся у покупці, то краще не замовляйте та купіть у магазині. Там дорожче, але можна поміряти, помацати тощо. Перше та найголовніше, заради чого і замовляють товари по інтернету – це НИЗЬКА ЦІНА на якісний товар!!! Це не магазин-бутик і не ринок-це добровільна спільнота чи клуб за інтересами! Тут Ви не отримуєте з чеком гарантійних зобов'язань і потрібно розуміти, що в наші мінімальні ціни не включено «будь-яку примху», а правило – «Клієнт завжди правий» до інтернет-покупок не відноситься. Так само не приймаємо відмови від замовленого товару з причини - «ОЙ, а я думала що модель-буде зеленіше, жовтіше, фіолетові і т.д; будуть красивішими ніж на фото і т.д. Ми надаємо гарантію на всі товари. Якщо ви виявили фабричний брак, повідомте нам про це не пізніше ніж за 3 дні з моменту отримання замовлення. Всі витрати на обмін ми візьмемо на себе. Бракована модель змінюється на таку за наш рахунок. Якщо товару, який підлягає обміну, немає в наявності - ми повертаємо гроші будь-яким зручним для вас способом.

Просимо поставитися з розумінням до цього попередження. Ми не здійснюємо повернення коштів та обміну товарів у разі помилки клієнта у виборі розміру або кольору. Обов'язково уточнюйте всі нюанси та перевіряйте ще раз параметри заявки в процесі спілкування з менеджером. Повідомляйте максимально точно інформацію щодо товарних позицій, які ви хочете замовити, наскільки вам важливий той чи інший колір або розмір моделі. Це дозволить уникнути прикрих непорозумінь, розчарувань та фінансових втрат.
З цим товаром також купують
451 грн.
У наявності
304.15 грн.
У наявності